Bestelprocedure

Hoe koop ik een dienst?

Op elke productpagina vind je een bestelknop. Druk hierop en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt binnen twee dagen een offerte die je rustig kunt bekijken. Heb je aanvullende vragen over de offerte? Neem dan contact met ons op via info@monumentenwachtnoordholland.nl of 075-647 45 88. Ben je direct akkoord met de offerte? We ontvangen je akkoord graag via mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de werkzaamheden in te plannen.

Met het drukken op de bestelknop geef je nog geen opdracht, maar vraag je alleen een vrijblijvende offerte aan. Pas nadat je akkoord hebt gegeven, gaan we voor je aan de slag.

Prijzen

Een aantal producten heeft een vast tarief, maar we kunnen de prijs niet altijd vooraf vaststellen. Want hoeveel gaatjes moeten er bij een houtweerstandsmeting  geboord worden? Hoe vaak is een tusseninspectie tijdens de verbouwing nodig? We geven in alle gevallen een richtprijs.

De Belastingdienst en BTW

Voor een aantal van onze diensten zijn we BTW-vrij in te schakelen. De overheid heeft namelijk bepaald dat er een BTW-vrijstelling geldt voor:

  • Periodieke inspecties waarvan we de uitkomsten vastleggen in een rapport
  • Het verrichten van kleine herstelwerkzaamheden tijdens inspecties
  • Generieke informatievoorziening: het beschikbaar stellen van specifieke monumentenkennis aan andere overheidsinstellingen voor het beheer van monumenten

Voor alle andere werkzaamheden, zoals het opstellen van onderhoudskosten dragen we BTW af.

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over uw monument?